powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Αισιόδοξος για βάθρο ο Mallya


Ο Vijay Mallya αναμένει τα αυτοκίνητα με κινητήρα Mercedes να κυριαρχήσουν στους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ παραδέχτηκε ότι είναι αισιόδοξος ότι η Force India θα είναι στο βάθρο στην Μελβούρνη.


Αν και δεν μπορεί να φτάσει τον ρυθμό της Williams και της Mercedes στην περίοδο δοκιμών, η Force India εισέρχεται στην νέα εποχή ως ένα σκοτεινό άλογο μετά από τα εντυπωσιακά χιλιόμετρα αποστάσεων αγώνα στις χειμερινές δοκιμές. Η Force India δεν έχει βρεθεί στις πρώτες τρεις θέσεις μετά από την παρθενική της εμφάνιση στο ιταλικό Grand Prix το 2009, αλλά ο Mallya δείχνει να απολαμβάνει την προοπτική στην έναρξη της νέας εποχής.

«Δεν θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου, αλλά σίγουρα φέτος είναι ο σωστός χρόνος για να είμαστε αισιόδοξοι. Δίνουμε μάχη με τον καλύτερο, και ξεπερνάμε μερικούς από τους καλύτερους, κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Αν αυτό είναι καλό σημάδι τότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι ή να το θέσω αλλιώς, συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Ο Mallya πιστεύει ότι οι εναρκτήριοι αγώνες της σεζόν θα είναι πολυτέλεια για τα αυτοκίνητα με κινητήρα Mercedes, ενώ πιστεύει πως η Red Βull και η Lotus θα μπορεί να δυσκολευτούν να μας πιάσουν τουλάχιστον μέχρι τον πέμπτο αγώνα στην Ισπανία.

«Οι τέσσερις πρώτοι αγώνες παρουσιάζουν μεγάλη ευκαιρία για τις ομάδες με κινητήρα Mercedes, γιατί μέχρι τώρα δείχνουν ότι είναι μπροστά από τους υπόλοιπους, όμως στο τέλος όλα θα είναι σχετικά με την αξιοπιστία. Μπορεί να γίνονται πολλά φανταχτερά πράγματα στην περίοδο των δοκιμών, αλλά στον αγώνα οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές». 

«Μέχρι την στιγμή που θα γυρίσουμε στην Ευρώπη πολλές ομάδες θα έχουν λύσει τα προβλήματα τους, και κάποιες μεγάλες αναβαθμίσεις θα έρθουν στην Βαρκελώνη. Οπότε ναι η εικασία μου ότι οι πρώτοι τέσσερις αγώνες θα είναι πολυτέλεια για τα αυτοκίνητα με κινητήρα Mercedes, και μόλις φτάσουμε στην Ευρώπη τότε είναι που θα γίνουν κάποιοι ανταγωνιστικοί αγώνες».

«Μην με παρεξηγείται αλλά σχεδιάζουμε και εμείς μερικές μεγάλες ενημερώσεις για την Ευρώπη. Σίγουρα δεν είναι να σαν να το έχουμε προγραμματίσει. Όπως ανέφερα νωρίτερα από τότε που ανέλαβα έχουμε κάνει βήματα προς τα πάνω, και φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική λόγω της αλλαγής της τεχνολογίας. Αλλά τα προηγούμενα χρόνια τρέχαμε με τους καλύτερους και καταφέρναμε και μαζεύαμε πόντους, κάτι που θα καταφέρουμε και το 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ