powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Alonso: Θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος.


Ο Fernando Alonso πιστεύει ότι οι ευφυείς οδηγοί θα είναι στην κορυφή αυτή την χρονιά καθώς οι νέοι κινητήρες έχουν αλλάξει τον τρόπο οδήγησης.

Ο Alonso θεωρεί ότι η έξτρα πολυπλοκότητα των παραγόμενων μονάδων ηλεκτρικής ενέργειας και η ανάγκη για οικονομία στα καύσιμα θα δημιουργήσει ένα νέο στοιχείο στη στρατηγική.

«Πέρυσι, προς το τέλος του αγώνα, σε νέα ελαστικά, θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ γρήγορους χρόνους, ενώ στα τελικά στάδια του τρέχοντος έτους, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πόσο καύσιμο  έχει απομείνει, η κατάσταση των μπαταριών και όχι τα ελαστικά».

«Θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος για να διαχειριστείς τις νέες παραμέτρους και τις νέες στρατηγικές και θα μπορούσες να δεις οδηγούς που δεν θα μπορούσαν να την διαχειριστούν σωστά εκτός».

«Οι νέοι κανόνες της F1 είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει. Νομίζω ότι η αντίληψη του τι αποτελεί ένα Grand Prix θα αλλάξει πραγματικά φέτος, με το Σάββατο και την Κυριακή να διαφέρει το ένα από το άλλο. Στις κατατακτήριες δοκιμές θα είσαι σε θέση να πάρεις τα πάντα από το αυτοκίνητο ωθώντας τη νέα μονάδα ισχύος στο όριο παίρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείς. Όμως στον αγώνα δεν θα φτάσεις πουθενά κοντά».

«Καθώς οι οδηγοί, θα το συνηθίσουμε γρήγορα, και έτσι ελπίζω ότι οι κανόνες αυτοί δεν θα ανατραπούν άμεσα και ότι θα παραμείνουν αμετάβλητοι για μερικά χρόνια.  Διαφορετικά, οι θεατές θα μπορούσαν να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή τη νέα Formula 1, η οποία είναι πολύ περίπλοκη, ακόμη και για τους θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ