powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δεύτερη σφαλιάρα στην σειρά!

Μετά τον Παναθηναϊκό, σειρά είχε ο ΠΑΟΚ να κατατροπώσει τον πρωταθλητή Ελλάδος με 2-1 στην κατάμεστη «Τούμπα».


Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον μεγάλο αντίπαλο του, Ολυμπιακό, και παραμένει στην δεύτερη θέση μαζί με τον Ατρόμητο. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί, αλλά αυτή η νίκη ήταν μια νίκη γοήτρου για τους Θεσσαλονίκης που πήραν εκδίκηση για το 4-0 στο «Καραϊσκάκης».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με μια πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην είναι σε φόρμα, κάτι που τον κάνει να έχει μειονέκτημα εν' όψη του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Παρόλο την «κακή» εμφάνιση του Ολυμπιακού, σε σχέση με αυτά που τον έχουμε συνηθίσει να κάνει, κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να παγώσει την «Τούμπα», με το πολύ δυνατό σουτ του Σάμαρη έξω από την περιοχή στο 33'.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε 3 λεπτά αργότερα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, χάρις το λάθος του Μανωλά. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, αλλά μάταια, στο πρώτο ημίχρονο.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς λίγα λεπτά πριν από το φινάλε, μετά την κακή απομάκρυνση του Μπονγκ, ο Τζαβέλας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έκανε το τελικό 2-1 στο 84'.

Σχόλιο: Πιάσαμε την πρώτη μας επιλογή με 2-3 Γκολ, αλλά χάθηκε η δεύτερη μας επιλογή για τους τολμηρούς που ήταν το Χ και το 1-1 ακριβές σκορ. Λίγο έλειψε να τα πιάσουμε όλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ