powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ποντάρουμε στα ντέρμπι!

Δυάδα με τα καυτά ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία.


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός:
Πολύ βαρύ το σκορ μέσα στο «Καραϊσκάκης» και τώρα ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Παναθηναϊκό με 0-3, αλλά είναι σίγουρο πως έχει τους παίκτες για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά από την αλλαγή προπονητή αλλά και μετά από την απειλή να χάσει την δεύτερη θέση. Παιχνίδι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών και θα εντυπωσιάσει.

Πρόγνωση: Σαν πιο εύκολη επιλογή θα πάμε στα 2-3 Γκολ, αλλά για τους τολμηρούς θα δώσουμε το Χ. Ακριβές σκορ για μονό αποδεκτό θα δώσουμε 1-1.

Νάπολι - Ρόμα:
Δυνατό παιχνίδι θα έχουμε και στην Ιταλία με τον ντέρμπι Νάπολι - Ρόμα. Η Νάπολι μέσα στην έδρα της δείχνει πιο ικανή να τα καταφέρει, αλλά η Ρόμα δεν θα αφήσει τους γηπεδούχους να την πλησιάσουν στην δεύτερη θέση. Η Ρόμα έδειξε να μην έχει βάθος στο ρόστερ της και να κάνει κοιλιά, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε και ξαναβρήκε την φόρμα της. Το τελευταίο παιχνίδι ήρθε 3-0 υπέρ της Νάπολι για το κύπελλο.

Πρόγνωση: Θα πάμε με την έδρα και την Νάπολι, άρα Άσσος. Ακριβές σκορ για μονό αποδεκτό θα δώσουμε 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ