powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Νίκησαν άνετα Μπάγερν και Γιουνάιτεντ.

Η Μπάγερν «τσαλάκωσε» την Βόλσμπουργκ εκτός έδρας πετυχαίνοντας ρεκόρ, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήγε πίσω.


Την συντριβή γνώρισε η Βόλσμπουργκ από την Μάγερν Μονάχου, που πέρασε μέσα από «Βολκσβάγεν Αρίνα» με το συντριπτικό 1-6. Η Μπάγερν μπορεί να δέχτηκε νωρίς το γκολ αλλά κατάφερε να γυρίσει με χαρακτηριστική άνεση το παιχνίδι. Η Μάγερν σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ στην Μπουντενσλίγκα και αυτό είναι οι 16 σερί νίκες που έχει πετύχει.

Στο 17' ο Νάλντο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε και πολύ, αφού μέσα σε 10 λεπτά η Μπάγερν βρήκε την απάντηση με τον Σακίρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από το ημίχρονο, αλλά ο Πεπ ξέρει να δίνει ψυχολογία στους παίκτες του όταν αυτοί τον χρειάζονται.

Η Μπάγερν βγήκε στο 2ο ημίχρονο και σε 3 λεπτά, στο 63' με τον Μίλερ και στο 66' με τον Μάτζουκιτς, κατάφερε να κλειδώσει την νίκη. Από εκεί πέρα τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για τους πρωταθλητές, που στο 71' έκανα το 1-4 με τον Ριμπερί και στο 78' το 1-5 με τον Μίλερ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάτζουκιτς στο 80' που έγραψε το τελικό 1-6.

Η Μάντσεστερ είχε μια πολύ εύκολη αποστολή μέσα στην Γουέστ Μπρομ, κερδίζοντας την με την χαρακτηριστική άνεση του 0-3. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Τζόουνς και έκαναν το 0-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν ευκαιρίες για να κλειδώσουν την νίκη και αυτό έγινε. Στο 65' ο Ρούνεϊ έκανε το 0-2 και στο 82' ο Γουέλμπεκ σφράγισε την νίκη για την Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ