powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δεν έφτανε ένα ξέσπασμα για τους Bucks !!

Στα ρηχά ο Γιάννης για άλλο ένα παιχνίδι...

Όλα έδειχναν στο ημίχρονο του αγώνα οτι οι Wizards θα πάρουν μία τεράστια νίκη καθώς είχαν βάλει 75 πόντους. Η ομάδα του Milwaukee το πάλεψε στο τέλος, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή. Έτσι η ομάδα από την Washington πέτυχε μετά από πάρα πολλά χρόνια πέμπτη συνεχόμενη νίκη σε εκτός έδρας ματς (114-107).

Κορυφαίος για τους ΄΄μαγους΄΄ ήταν ο Trevor Ariza (28 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ) σε μια τρομερή εμφάνιση, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Badley Beal που πέτυχε 23 πόντους ο οποίος καθάρισε το ματς σε κρίσιμο σημείο. Ο ηγέτης της ομάδας John Wall πέτυχε μόλις 9 πόντους αλλα μοίρασε και 12 ασίστ.

Για τα ελάφια (που δεν είχαν τον O.J. Mayo σε ακόμη ένα παιχνίδι λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τους Pelicans) κορυφαίος ήταν ο Brandon Knight ο οποίος πέτυχε 25 πόντους ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Khris Middleton (15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και o Ersan Ilyasova (13 πόντους, 8 ριμπάουντ). Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε σε ακόμη ένα ματς μακρυά από τον καλό του εαυτό καθώς πέτυχε μόλις 4 πόντους, μάζεψε 2 ριμπάουντ και έκανε 2 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε στo video που ακολουθεί highlights του αγώνα :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ