powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μπήκε δυνατά και καθάρισε η Χιλή



Χάρη στο πολύ δυνατό της ξεκίνημα, η Χιλή επικράτησε της Αυστραλίας με 3-1 και μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μετά την ήττα της Ισπανίας, οι Χιλιανοί γνώριζαν ότι έπρεπε να νικήσουν την Αυστραλία πάση θυσία, για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση τους. Την  αποφασιστικότητά τους την απέδειξαν πολύ γρήγορα, σκοράροντας στο 12' με τον Αλέξις Σάντσες και στο 14' με τον Βαλδίβια μετά από ασσίστ του άσσου της Μπαρτσελόνα.

Σιγά σιγά, οι Αυστραλοί έδειχναν να συνέρχονται και μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Κέιχιλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Αυστραλίας πίεσε την Χιλή και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το σκορ. Η είσοδος του Μποσεζούρ έδωσε κινητικότητα και φρεσκάδα στην Χιλή. Στο φινάλε ο Μποσεζούρ ήταν εκείνος που εκμεταλλεύθηκε την επέμβαση του Ράιαν σε πλασέ του Πινίγια και με αριστερό διαγώνιο σουτ, έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1.

Πλέον οι Χιλιανοί ήδη σκέφτονται το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Ισπανία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια την πρωταθλήτρια κόσμου για να καταφέρουν να προκριθούν στους 16 της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ