powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Πάμε δυνατά μάγκες!


Στη μάχη του Μουντιάλ ρίχνεται σήμερα στις 19.00 η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Κολομβία και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα! Σήμερα στις 19.00, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Εθνική Κολομβίας για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία της Εθνική Ελλάδος σε τελική φάση του μουντιάλ (μετά το 1994 και το 2010) και όλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να ξεκινήσει για πρώτη φορά με ένα θετικό αποτέλεσμα και έτσι να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της στους 16 του θεσμού για πρώτη φορά στη ιστορία της. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να βάλει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Τοροσίδης και Χολέμπας θα είναι οι πλάγιοι μπακ. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι ο Κατσουράνης και ο Μανιάτης, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Κονέ και Τζιόλης. Τέλος, στην επίθεση θα παίξει δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Γκέκας ή ο Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά η Κολομβία, που κατεβαίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας χωρίς το Φαλκάο, απ' ότι φαίνεται θα ξεκινήσει με τους Οσπίνα, Ζουνίγκα, Γέπες, Βαλντές, Αρμέρο, Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο, Ροντρίγκεζ, Μπάκα, Γκουτιέρες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Estadio Mineiraro» του Μπέλο Οριζόντε, ενώ ο διατητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αμερικανός Μαρκ Γκάιγκερ. Το άλλο ματς του τρίτου ομίλου, Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία, θα πραγματοποιηθεί στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στο Ρεσίφε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ