powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ξεκίνημα με το αριστερό...


Παρουσιάζοντας σημαντικές αδράνειες στην άμυνα και αδυνατώντας ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η Εθνική Ελλάδος υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία.


Κακό ξεκίνημα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα του μουντιάλ, αφού αν και για διαστήματα έπαιξε καλά, παρουσίασε σημαντικά αμυντικά κενά και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Κολομβία. Όπως και στα δυο προηγούμενα Μουντιάλ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε «υπνωτισμένο» το ματς και δέχθηκε γκολ από τον Αρμέρο μόλις στο 6' σε μια φάση που αρχικά αδράνησε ο Χολέμπας και στη συνέχεια δεν αντέδρασε σωστά ο Μανωλάς.

Η Εθνική ανέβασε ρυθμό έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον πολύ δραστήριο Κονέ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με εις βάρος της σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι οι Έλληνες παίκτες προλάβουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση δέχτηκαν κι άλλο γκολ από τον από τον Γκουτιέρες.

Ακόμη και τότε βέβαια η Εθνική μπορούσε να επιστρέψει αν ο Γκέκας δεν έχανε το άχαστο, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι σε κενή εστία. Στη συνέχεια, αν και ο Σάντος έβαλε στο παιχνίδι τους Μήτρογλου, Φετφατζίδη και Καραγκούνη, το παιχνίδι όχι μόνο δεν άλλαξε υπέρ μας αλλά μετατράπηκε σε θρίαμβο για την Κολομβία που έβαλε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Τζέιμς Ροντρίγκες.

Πλέον, η ελληνική ομάδα σκέφτεται ήδη το παιχνίδι με την Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα, όπου ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος εάν θέλει μα ελπίζει στην πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ