powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Και επίσημα στον Π.Α.Ο.Κ ο Γκολάσα!


Η Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Ισραηλινού χαφ Εγιάλ Γκολάσα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα ανακοίνωσε ο Π.Α.Ο.Κ. Ο 22χρονος Ισραηλινός μέσος πέρασε επιτυχώς από τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε για τρία χρόνια. Πρόκειται για τη δεύτερη προσθήκη του δικεφάλου του Βορρά, μετά από αυτή του Ράζβαν Ρατς.

Η επίσημη ανακοίνωση της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γκολάσα ανήκε μέχρι πρότινος στην Μακάμπι Χάιφα, με την οποία σε 131 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ, ένα εκ των οποίων στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League. Το Σεπτέμβριο του 2010 έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει 7 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές του Ισραήλ.

Αγωνίζεται με ευχέρεια σε αρκετές θέσεις του κέντρου και πίσω από τον επιθετικό, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ