powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Με τέρμα το γκάζι!


Ευρεία επικράτηση της Βραζιλίας απέναντι στο Καμερούν με 1-4 και πρόκριση στην επόμενη φάση του μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χιλή.

Στο ξεκίνημα του αγώνα το Καμερούν μπήκε δυνατά και έβαλε δύσκολα στη Βραζιλία και χρειάστηκε ο Νειμάρ να ξεκλειδώσει την άμυνα του μετά από ασσίστ του Λούις Γκουστάβο στο 17. Άμεσα απάντησε το Καμερούν με γκολ του Ματίπ στο 26, αλλά και πάλι μετά από δέκα λεπτά ο Νειμάρ σκόραρε δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Βραζιλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βραζιλία μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και σκόραρε πολύ γρήγορα με κεφαλιά του Φρέντ στο 49. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τη Βραζιλία πάντως να ελέγχει το παιχνίδι. Ο Φερναντίνιο στο 84' σημείωσε το τελικό 1-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Έτσι, η Σελεσάο, για μια ακόμη φορά δεν εντυπωσίασε ούτε μάγεψε με την απόδοσή της αλλά κατάφερε να νικήσει σχετικά εύκολα το αξιόμαχο Καμερούν με 1-4 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τη Χιλή για τη φάση των 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ