powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Θέλει Σουάρες στην Βαρκελώνη ο Μπαρτομέου!


Το «δαίμονα» της Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και θέλει να τον πάρει άρον άρον στην Βαρκελώνη.


Ριζική ανανέωση δήλωσε ότι θα κάνει ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα και ήδη έχει εντάξει στο δυναμικό της ομάδας 2 τερματοφύλακες και έναν μέσο. Επόμενος στόχος του ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μια απίστευτη χρονιά βάζοντας το πήχη πολύ ψηλά για Μέσι και Ρονάλντο με τα γκολ που πέτυχε.

Ο Λουίς Σουάρες παλαιότερα έχει δηλώσει πως η Μπαρσελόνα ταιριάζει στο στιλ του και η Ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» βιάζεται να τον ντύσει στα «Μπλαουγκράνα». Ο Λουίς Σουάρες έχει ρήτρα περίπου στα 85 εκ. αλλά στο συμβόλαιο του αναγράφεται πως αν ομάδες όπως η Μπαρσελόνα και Ρεάλ επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, αυτή πέφτει γύρω στα 65 εκ. ευρώ.

Στα υπέρ της Μπαρσελόνα είναι επίσης ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον για τον Χιλιανό επιθετικό των «Μπλαουγκράνα», Αλέξις Σάντσες, ο οποίος σύμφωνα με τους Καταλανούς θα τον παραχωρήσουν σε μια ομάδα που θα προσφέρει αρκετά χρήματα για την αξία του παίκτη. Αυτό που μένει είναι να δούμε κάποια ανακοίνωση ή κάποια διάψευση από την διοίκηση της Μπαρσελόνα ή από τον ίδιο τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ