powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πολυτιμότερος του πρωταθλήματος ο Διαμαντίδης


Μια ακόμη διάκριση πρόσθεσε στη συλλογή του ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2013-2014 και παράλληλα ψηφίστηκε και στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του πρωταθλητή Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 95 βαθμούς στην ψηφοφορία για τον MVP της σεζόν, 20 περισσότερους από τον δεύτερο Ντι Τζέι Κούπερ. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ένας ακόμα γκαρντ ο Έρικ Μακ Κόλουμ του Πανιωνίου.

Σε δήλωσή του ο Διαμαντίδης, σχολίασε: «Είναι τιμή και ευχαριστώ όσους θεώρησαν ότι αξίζω αυτόν τον τίτλο. Θα επαναλάβω όμως κάτι, το οποίο ξέρω ότι έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά είναι και η ουσία αυτού που κάνουμε: Αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι της ομάδας. Το γεγονός ότι καταφέραμε για μία ακόμη φορά να κλείσουμε τη χρονιά έχοντας πανηγυρίσει δύο τρόπαια είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο τίτλους στην έτσι κι αλλιώς πλούσια ιστορία του κι αυτό είναι που μετράει. Αυτό είναι που μένει και καταγράφεται και μέσα από τους τίτλους που κατακτά η ομάδα μπορεί κάποιος αθλητής να απολαύσει και ατομικές διακρίσεις».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ